rachunkowość, księgowość, podatki Rachunkowość, Księgowość, Podatki Forum
Forum dyskusyjne: rachunkowość, podatki, księgowość, praca w księgowości, studia, akty prawne, kursy, szkolenia, biura rachunkowe. - oferty pracy w księgowości: praca księgowość, zarabiaj online na inwestycji w forex (platforma online).

księgowośćFAQ  rachunkowośćSzukaj  podatkiUżytkownicy  podatki forumGrupy  podatkiStatystyki
księgowyRejestracja  praca dla księgowej, praca dla księgowegoZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: WeReL
2006-11-30, 21:08
Biegły Rewident
Autor Wiadomość
iwonadobosz
iwadebosch

Wysłany: 2009-07-01, 16:15   egzaminy w I sesji

bardzo proszę o wskazówki przydatne na egzaminach w I sesji.
Jakie książki polecacie?
Może ktoś ma jakieś materiały na zbyciu?
Z gory wielkie dzięki.
Iwona

Andrzej 

Wysłany: 2009-07-06, 19:30   

Do rachunkowości cokolwiek, jest dużo pozycji, np. I.Olchowicz "Podstawy rachunkowości", tom I - teoria, tom II - zadania.

Do ekonomii i zarządzania, np. P.Wachowiak "Funkcjonowanie przedsiębiorstwa w gospodarce rynkowej".

szmitu

Wysłany: 2009-07-13, 16:46   Egzamin I sesja

Bardzo proszę o kontakt osoby które mogą "udostępnić" książki, materiały szkoleniowe do I sesji.
szmitu86@interia.pl

Pozdrawiam
Mateusz

robkob

Wysłany: 2009-07-26, 22:48   

Witam
Bardzo proszę o kontakt osoby, które mogłyby "udostepnić" książki i inne materiały do I sesji przygotowującej do egzaminu na biegłego rewidenta. rob.kob@autograf.pl

ren_2000

Wysłany: 2009-07-30, 22:35   egzaminy

czy ktoś z Wrocławia przygotowuje się do egzaminów na biegłego - I sesja?

go_Justi 
Justi

Wysłany: 2009-08-07, 13:57   

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Proszę o udostępnienie jakichkolwiek materiałów egzaminacyjnych na biegłego.
Właśnie zaczynam tę przygodę i nie ukrywam, że na chwilę obecną "poruszam się po omacku" :-( .

Będę dozgonnie wdzięczna za wszelką pomoc.

Tym, którzy kończą przesyłam serdeczne gratulacje i wyrazy uznania za wytrwałość i cierpliwość,
tym, którzy zaczynają życzę powodzenia ;-)

pozdrawiam

Justi

jkruger@energazew.pl

agattkas

Wysłany: 2009-08-21, 12:34   

Witam Wszystkich,

Mam pytanie w związku ze zmianą ustawy o biegłych rewidentach. Ja rozpoczęłam egzaminy rok temu i według decyzji KIBR mam 4 lata na zdanie egzaminów. I tu pojawia się moje pytanie. Co będzie jeśli w tym czasie się nie wyrobię, a to bardzo możliwe ze względu na aplikację? Czy wówczas moje zdane egzaminy będą się liczyły w nowym postępowaniu czy będę zmuszona zdawać wszystko od początku? I czy ktoś wie kiedy pojawią się daty egzaminów na ten rok??

Będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady.

Pozdrawiam,
Agata

sao pao 

Wysłany: 2009-09-06, 18:58   

Witam,
terminy egzaminów nie zostały jeszcze ustalone, chyba. Sama czekam na informację na stronie KIBR.
Udanego egzaminu, powodzenia

Anna Telega 
Ania_T

Wysłany: 2009-09-14, 22:06   

Witam serdecznie!

Ja również czekam na terminy egzaminów. Trochę się denerwuję szczerze mówiąc, bo w zeszłych latach egzaminy I sesji były na początku września.
Ps. Czy ktoś ma może do udostępniania materiały z ekonomii (przykładowe pytania i zdania z lat ubiegłych)? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc :-) .
Mój e-mail: telega.anna@gmail.com

Pozdrawiam,
Ania

kodo 

Wysłany: 2009-09-15, 10:36   

ja też z niecierpliwością czekam na wyznaczenie terminów egzaminów 1 sesji. Widać nie spieszy im się zbytnio. W poprzednim tygodniu rozmawiałam z panią z dz. post.kwalif. i powiedziała, że będę na jesieni..., ma zostać powołana nowa komisja a stara spotyka się jeszcze w październiku i na pewno nie ustali egzaminów więc najwcześniej możemy się spodziewać terminów około listopada. Kolejna ważna inf, to opłata może ulec zmianie i kryteria kwalifikacyjne- oczywiście wszystko to dotyczy osób, które w tym roku rozpoczynają postępowanie kwalifikacyjne. A wszystko to przez zmianę ustawy o biegłych rewidentach....tak czy inaczej życzę wszystkim powodzenia i cierpliwości

sao pao 

Wysłany: 2009-09-16, 13:11   

To chyba zobaczymy się na egzaminach. Ja zdaję w Warszawie. Nic, tylko się nie poddawać. Zresztą, pięniądze zapłacone, trzeba próbować. Do zobaczenia

jumper1

Wysłany: 2009-09-28, 23:24   

Witam
odświeżę temat

ma może ktoś materiały cee do egzaminu dyplomowego lub cokolwiek innego proszę o kontakt

Radomiak 

Wysłany: 2009-10-28, 17:41   

Witam, czy ktoś tak jak ja myśli w przyszłym roku przystępować do egzaminów na biegłego z I sesji??
Ma może ktoś do "odstąpienia" materiały z I sesji? :->

safri777

Wysłany: 2009-11-08, 18:10   

Witam, ja także zamierzam w przyszłym roku przystąpić do egzaminów. Podobno nie jest łatwo... Chcę także rozpocząć kurs przygotowujący do I.sesji. Gdzie są najlepsze? :-> Pomocy, proszę...

Kilgora 

Wysłany: 2009-11-20, 11:18   

Przeczytałam cały wątek i tak dość oszczędnie pisza Ci którzy zdawali....Ja planuję w przyszłym roku, podpinam się pod pytania poprzedników.

Księgowy

Jeśli chodzi o ten temat to polecam zapoznać się z jedną z poniższych stron:

Odpowiedz do tematu