Rachunkowość, Księgowość, Podatki Forum Forum dyskusyjne: rachunkowość, podatki, księgowość, praca w księgowości, studia, akty prawne, kursy, szkolenia, biura rachunkowe. - oferty pracy w księgowości: praca księgowość, zarabiaj online na inwestycji w forex (platforma online).
bardzo proszę o wskazówki przydatne na egzaminach w I sesji.
Jakie książki polecacie?
Może ktoś ma jakieś materiały na zbyciu?
Z gory wielkie dzięki.
Iwona
Witam
Bardzo proszę o kontakt osoby, które mogłyby "udostepnić" książki i inne materiały do I sesji przygotowującej do egzaminu na biegłego rewidenta. rob.kob@autograf.pl
Wiek: 35 Dołączyła: 07 Sie 2009 Posty: 1 Skąd: Trójmiasto
Wysłany: 2009-08-07, 13:57
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Proszę o udostępnienie jakichkolwiek materiałów egzaminacyjnych na biegłego.
Właśnie zaczynam tę przygodę i nie ukrywam, że na chwilę obecną "poruszam się po omacku" .
Będę dozgonnie wdzięczna za wszelką pomoc.
Tym, którzy kończą przesyłam serdeczne gratulacje i wyrazy uznania za wytrwałość i cierpliwość,
tym, którzy zaczynają życzę powodzenia
Mam pytanie w związku ze zmianą ustawy o biegłych rewidentach. Ja rozpoczęłam egzaminy rok temu i według decyzji KIBR mam 4 lata na zdanie egzaminów. I tu pojawia się moje pytanie. Co będzie jeśli w tym czasie się nie wyrobię, a to bardzo możliwe ze względu na aplikację? Czy wówczas moje zdane egzaminy będą się liczyły w nowym postępowaniu czy będę zmuszona zdawać wszystko od początku? I czy ktoś wie kiedy pojawią się daty egzaminów na ten rok??
Ja również czekam na terminy egzaminów. Trochę się denerwuję szczerze mówiąc, bo w zeszłych latach egzaminy I sesji były na początku września.
Ps. Czy ktoś ma może do udostępniania materiały z ekonomii (przykładowe pytania i zdania z lat ubiegłych)? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc .
Mój e-mail: telega.anna@gmail.com
ja też z niecierpliwością czekam na wyznaczenie terminów egzaminów 1 sesji. Widać nie spieszy im się zbytnio. W poprzednim tygodniu rozmawiałam z panią z dz. post.kwalif. i powiedziała, że będę na jesieni..., ma zostać powołana nowa komisja a stara spotyka się jeszcze w październiku i na pewno nie ustali egzaminów więc najwcześniej możemy się spodziewać terminów około listopada. Kolejna ważna inf, to opłata może ulec zmianie i kryteria kwalifikacyjne- oczywiście wszystko to dotyczy osób, które w tym roku rozpoczynają postępowanie kwalifikacyjne. A wszystko to przez zmianę ustawy o biegłych rewidentach....tak czy inaczej życzę wszystkim powodzenia i cierpliwości
Witam, ja także zamierzam w przyszłym roku przystąpić do egzaminów. Podobno nie jest łatwo... Chcę także rozpocząć kurs przygotowujący do I.sesji. Gdzie są najlepsze? Pomocy, proszę...